Khamis, 28 Januari 2010

Menangi Peraduan Pendaftaran Agent Top - Up Percuma

Adakah korang nak cuba sesuatu yang belum pernah anda ceburi...

Sertai dan menangilah Peraduan Pendaftaran Agent Top - Up Percuma...

Caranya senang jer,


------------------
Peraduan Pendaftaran Agen Topup Percuma!

Syarat penyertaan:

1. Perlu ada blog


Cara-cara penyertaan:

1. Follow blog ini (mylittleladiesrack), dan yang ada facebook (jadi Fan)
2. Letakkan banner(Klik) blog ini di blog anda. Pilih saiz yang berkenan di hati.
3. War-warkan peraduan ini..dan juga mengenai kewujudan blogshop My Little Ladies Rack di blog anda dan link kan kepada (http://mylittleladiesrack.blogspot.com)..buat post simple je, tak perlu panjang berjela.. dan yang paling penting, sertakan banner dibawah ini dalam post tersebut.


Shawl Murah!


Shawl Murah!


Hadiahnya?

1. 3 Orang yang bertuah, akan mendapat pendaftaran agen prepaid secara percuma (yang bernilai RM35 setiap pendaftaran)
2. Kalau Cik Mully ada hadiah lagi, akan ditambah kemudian.. hihi



Cara pemilihan pemenang: Melalui cabutan bertuah!

Selepas anda ikut cara penyertaan td, sila emailkan atau tinggalkan comment di bawah ini:

Subject: Peraduan pendaftran topup!

Nama:
Nombor Handphone:
Url blog:
Url post peraduan:

Tiada ulasan: