Jumaat, 21 Januari 2011

Apakah ERti SEbenar Persahabatan?



Persahabatan ialah istilah yang digunakan untuk menandakan tingkah laku kerjasama dan sikap tolong-menolong antara dua atau lebih orang. Ia berlaku antara orang-orang yang mempunyai kesamaan intelektual dan emosi. Ini aku copy paste dari http://ms.wikipedia.org .


Ada orang yang mempunyai ramai sahabat tetapi berapa ramai sahabat yang mampu menjadi sahabat yang ada ketika sahabatnya dalam keadaan susah mahupun senang.Sahabat yang sama-sama boleh bergelak ketawa dan sama-sama menangis ketika duka atau gembira.

Entri kali ni aku nak tanya korang..lelaki @ perempuan yg senang untuk dijadikan sahabat ? Apa pendapat korang ?

if u choose laki org untuk bersahabat mmg inilah jawapannya http://pakarhowto.com/pakwe-makwe/bercinta-dengan-suami-orang-salah-kah.html#more-4499

For me klu blh dielakkan elakkanlah... bila kita diijabkabulkan dengan seseorang secara automatik kita kena letak tanggungjawab,komitmen kita untuk family kita. Mengapa perlu ada lagi lelaki untuk kita jadikan sahabat sedangkan kita sudahpun bersuamikan seorang lelaki. May b org kata laki kita x sama ngan laki org lain,laki org lain leh je romantik, leh je tlg basuh kain nape tidak laki aku????? Tuhan dah tentukan semuanya.... jodoh yg baik untuk yg baik, jodoh yg x baik untuk yg x baik . so tepuk dada tanya la hati...

Ku bersyukur sgt coz dianugerahkan seorang suami yang sukar untuk aku gambarkan dengan kata - kata...Pa u adalah lelaki terbaik dalam hidup mama yang tidak akan dapat dicari ganti..love u so much.

kututup entri ini dengan gambar yg sweet sgt..








Tiada ulasan: