Selasa, 12 April 2011

trIP to LAnGKAwi

8 until 10 April,Langkawi

Trip kali ni we go together with papa friends....we go with 7 family.Klu ikutkan mmg dah x nak pegi dah langkawi coz kitaorg mmg dah byk kali ke sana.Kira ni trip yg keempat kami kesana.Kami bertolak mlm jumaat dari kl. Masa kat sana kami stay at apartment.We go 3D2N.



Gambar diambil masa kitaorg dah on the way blk kl dah...




ini pula adalah permandangan dari apartment kita stay



Gambar ni diambil masa kitaorg naik kabel car....nak tergelak je bila tgk gambar ni,u know why...coz nampak sgt papa adam ngah takut tu...hahahahhah papa..papa...pucat lesu...ambik gambar terpaksa. Mmg kami x kan naik lg dah kabel car, first time N last la kitaorg naik ,tu pun coz free...tu yg kitaorg naik...tinggi gila beb....mmg masa kita naik tu x tgk bawah langsung pun...rs mcm nak turun je terus and then nak suh org tu stop je....mmg takut gila la..kitaorg naik just drop kat bwh je,dah x nak naik dah kat atas tu....









N tara..ni la kerja aku setiap kali pi langkawi x habis shopping barang2 dapur, mmg x sah klu pi langkawi x masuk Hj Ismail group dan Idaman Suri.Itu mmg tempat favourite aku la.

Tiada ulasan: