Khamis, 5 Mei 2011

Birthday Adam yg Ke-4

esok adalah birthday adam yg ke-4 tahun ( 6 Mei 2007 , 7.59 am, di hospital kuala krai)
Kejap je masa berlalu dah 4 tahun dah anak bujang aku ni
ptg td papa adam ada mesej, call lg..remind me about adam birthday
n ask me esok nak cuti ke x ni ? kononnya nak celebrate birthday anak dia bujang dia la tu
tp aku decide x yah dulu la..kita tg hari sabtu je la
leh celebrate meriah sikit ngan mak long n cek su dia


Jom review blk birthday adam yang lepas


ni masa birthday adam 1 tahun, masa ni kesian kat adam
coz dapat chicken pot,masa ni sedih betul kitaorg
coz terpaksa anta adam kat kg
lama gak la duk ngan mak mertua aku
sampai hilang chicken pot tu
masa ni kami x de
mak mertua aku je buat birthday ni kat adam





ni pula birthday adam yg ke 2 tahun
masa ni kitaorg sambut kat KFC



ni lak birthday adam yg 3 tahun
masa ni kitaorg celebrate kat kg mak mertua aku




NOte : sori gambar agak kebeluran

2 ulasan:

Irfa berkata...

dik Yanie..
anak sorang mmg camtu...

pglaman akak,3 anak tp adik x leh kira lagi sbb belum tu apa2.tapi si kakak sekarang umo 10 thn.sejak dari kecik setiap tahun smbut bday. almaklumla anak sulungkan. mak bapak eksited lebih..sebab dah selalu sambut bday.dia akan ingat setiap 11.ogos mesti kena buat celebration..dah jd kewajipan. kalau tak buat,kita boleh nampak muka dia macam sedih.tapi tak macam si abang..skrang dah 6 tahun..umo 1-3 tahun tak pernah sambut bday.umor 4 tahun akak buat sekali,dia tiup kek.umo 5 thn tak buat sbb akak bersalin..tp dia tak kisah sgt tak mcm si kakak.


nampak beza kan?kalau kita dah biasakan..dia akan igt dan akan rqst tak kira hujung bulan atau awal bulan.hehe.

si adik..belum tau lgi perangai macam mana..sbb jan lepas akak mmg tak buat apa2 masa bday mereka.
akak igt lepas ni nak buat 1 kali je celebrate bday semua orang.5 org sekali tiup lilin :-)lg jimat

yani-pali berkata...

tu la kak...sorang ni larat la lg nak layan..klu dah ramai tu x de makna la yer...betul ckp akk tu,setahun tu celebrate sekali mmg jimat la...meriah la kiranya