Isnin, 2 Mei 2011

Cuti 1 Mei...

Last weekend, our family just stay at home
Habiskan cuti weekend ngan masak2,bw adam jln2..jogging
that all, nothing special for the last weekend
walaupun maybe ramai yang telah merancang dan mengambil peluang
tuk pergi makan angin...al maklumlah kan cuti 3 hari
macam2 plan boleh buat bersama familykan

For our family, for last weekend x de plan pegi mana2 pun
dah x tahu nak pegi mana dah
leh ke mcm tu...hehehehe
nak blk kg..kami dah x sanggup nak redah jammed
kami dah decice klu nak blk kg pun kami akan blk time xde cuti apa2
dah hampir 5 tahun kahwin ni..dah x larat dah nak pk pasal jammed ni
lagipun bila dah usia meningkat ni..mcm2 x blh dah


ni bw adam main mainan at jusco wangsa maju










Tiada ulasan: