Rabu, 22 Jun 2011

x de kerja cari kerja



Nama saya Wan Muhammad Adam bin Wan Mohd Asfadzlie, umur saya 4 tahun. Budak Adam ni klu dah x de kerja dia akan cari kerja,mmg x blh duduk diam. Hari2 kerja dia tgk kartun klu x tgk kartun main tenet aka main games kat sini @ mewarna atau pun mcm2 la. Tp yg pasti x blh duduk diam.klu dah x de kerja mmg dia akan buat sepah umah,ermmm time ni la mak ko akan naik angin coz umah dah sepah mcm kapal pecah.




korang tgk la..mahu mak nya x angin,umah dah mcm kapal pecah



ni dia jumpa sepet mata papa dia yg lama dlm box dia tu,leh lak dia pi pakai..
rosak gak la mata ko adam...


sekian dulu...

Tiada ulasan: