Sabtu, 30 Julai 2011

A.D.A.M D.E.M.A.M

Seminggu telah berlalu dengan penuh dugaan dimana adam dilanda demam yang teruk akibat naik begok... demam seminggu yg x kebah- kebah ngan aku ada kursus 3 hr...but aku just attended tuk 2 hari je coz adam kena admitted kat hospital Ampang. Kesian kat Adam,hati ibu mana yg leh lihat anak sakitkan..klu boleh digantikan sakit tu aku sanggup je... Adam dimasukkan wad jam 4.30 pagi and now syukur kepadamu Ya Allah kerana adam kembali sihat sepenuhnya..hopefully sihat sepenuhnya ye anak mama...kesian papa & mama


ni kiranya dah blh senyum dan terima hakikat..first masuk bkn main meraung nak blk , x nak duk kat hospital..dgr suara je dia je minta nak blk..kesian adam..


blh dia x tdo pun dr pagi sampai la kuar, takut aku tinggal dia.. result darah adam ok, so just masukkan air je sebotol. after taht dah blh kuar.


Masa ambik darah rileks je..


Sekian dulu tuk entry ni... dengan harapan adam akan sihat sepenuhnya and back as normal ye syg...

Tiada ulasan: