Khamis, 29 Disember 2011

Bermalam di Lexis hotel PD

Atas permintaan anak bujang yg dah lama meninggalkan kitaorg..so atas permintaannya kitaorg ambik cuti dan dicide dan bermalam di Lexis hotel yg dulu di kenali  Legend Water Chalet. Memang best dan puas hati la. We choose Deluxe Water Chalet yg berharga RM414  tu pun ada less tuk staff Govm iaitu 15%.tually

Actually mmg x rancang pun tuk bercuti kat sini..kiranya mmg last minit punya planning la,nasib kami baik coz ada lg hotel yg kosong..ambik cuti pun last - last minit gak...maklum la bila musim cuti sekolah ni mmg hotel pun penuh..semua org nak menghabiskan saki baki cuti sekolah yg  tinggal berapa hari lagi untuk anak - anak kembali ke sekolah...same as me gak la..spend time with my son

Inilah antara permandangannya

Ini plak adalah wajah bilik kami


Ini plak bath tub @ jakuzi

Mmg best sgt kat sini,selesa dan nyaman sekali.....dia punya facilities pun agak baik sekali.Transport untuk keluar gak senang....just call dan diaorg akan dtg ambik.... Keseluruhannya mmg kitaorg puas hati la...

2 ulasan:

Irfa berkata...

ni hotel mahal tu kan..best nya
adam gi mana yg lama meninggal adik n suami ni?balik kg ker?

yani-pali berkata...

mahal sgt la bg kita yg bergaji kecik ni...sebulan cuti merata perginya kak..