Isnin, 18 Jun 2012

mONDAY..OH MONDAY

Hari isnin mcm kebiasaan la....first day start keja dari cuti 2 hari mmg akan jd kemalasan la jawabnya...
dan selalunya akan ada mcm - mcm yg berlaku la..tuk hari ni dua - dua phone tertinggal lam keta..bestkan...apapun x blh buat....

As a PA..bos lak mesej dari mlm td lagi katanya kena pi Parlimen..and ask me to booked car for him and ask 2 pegawai ikut sama ngan dia..mahunya x kelam kabut..ngan last minute nak booking keta....nak caling... calling lagi ngan phone tertinggal lagi....sabar je la kekuatan aku tuk hari ni...

Hari ni nasib baik sampai ofis awal..kul 7.30am dah terpacak kat sini so senang la buat keja..x de la lagi kelam kabut... itulah nak ckp if kita ikhlas dan redha ngan apa yg berlaku Allah akan bantu hambanya..tambahan buat umatnya yang sentiasa cool dan sabar..so senang je tuhan permudahkan jalannya....

klah melalut la plak....so itu just tuk hari ni....nak citer la konon.....

2 ulasan:

Irfa berkata...

akak pun hari ni rasa lemau sangat
kepala duk pk nak balik rumah je

yani-pali berkata...

Biasa la kak..rasa x puas lagi duk umah kan...asyik kerja je,kuar pg, blk ptg.....dah la masa cepatnya berlalu skrg..rasa mcm x terkejar...