Khamis, 30 Oktober 2014

Celebrate Tassnem Birthday

Pejam celik..pejam celik dah nak msk 2 tahun dah puteri kesayangan kami... as a mother.. ligat gak la kepala ni duk pk..nak celebrate birthday kat mana? nak grand ke nak buat besa2 je...

Memang dah menjadi kebiasaan mak2 kan...untuk anak everything nak yg the best....the perfect untuk anak- anakkan...yg lagi best birthday Cik Neem sama bulan ngan papa dia ...so senang just celebrate sekali harung la..so dah jimat la...sbnya papa just tumpang kek adik je....#save bajet# konon la..

We have to decide just celebrate birthday tassnem kat Secret Recipe Wangsa Walk je la, lagipun yang tahun lps punya kita dah buat kat umah.....jom layan gambar2nya...



Beli satu slice je sbnya semua org x nak mkn kek..so klu beli sebiji mmg mebazir la


Happy birthday dik..moga menjadi anak yang menyenangkan mama ngan papa dan berjaya menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat


Belon tu beli kat Kedai apa ntah..tp semua untuk harijadi ada dijual disana at wangsa walk












Tiada ulasan: