Jumaat, 21 November 2014

Jalan - Jalan Weekend...

Assalamualaikum....

Macam2 minggu biasa abg mmg x kan ada ngan kami..selalunya dia akan ikut atok dan nenek...so redha je la...cuma for me agak terkilan sbnya quality time with abg kurang sikit la..tp as a mother apa yg anak suka itu sudah cukup buat bahagia buat kami...

weekend selalunya mcm biasa la..kami akan ke tesco untuk beli belah apa yang patut...kami akan membeli setiap minggu barang basah la especiallynya...yg ni mmg kami akan make surekan supaya lauk pauk cukup untuk seminggu..al maklum la my mil & my fil ada kat umah....


adik bukan main suka lagi klu dapat naik benda alah tu..demi mu dik mama ngan papa sanggup lakukan apa saja... kat aeon big wangsa maju





adik kat tesco ampang


lastly...kami byk habiskan masa kat umah je..itulah quality time kami sekeluarga...layan anak ngan laki puas2...

Tiada ulasan: