Sabtu, 8 November 2014

Kursus Pemantapan Setiausaha Day 2

Starting pukul 7.30 pagi, bermula dengan breakfast and after that start ngan kelas.Hari ni kandungan kursus lebih kepada resolution..as a PA kita kena tahu cara nak handle bos mcm mana...semalam dibincangkan cabaran as PA so hari ni kita belajar plak cara nak mengatasi cabaran yg kita hadapi...penceramah yg sama juga...

Regarding pasal hotel ni...nak citer la sikit pasal makanan n fasilities kat hotel ni...mmg x digalakkan...facilities dia agak teruk dan makanan dia pun ok la...klu kita dtg just nak have fun mmg x fun la sbnya jauh dari bandar satu..kitaorg sempat gak la servey swimming pool..tp mcm x syok la..maybe hotel ni mmg khas untuk kursus2 je kot..dah kata SDN BHD...but ada giant yg baru buka sebelah hotel ni...


wau cafe..tempat kita breakfast..mkn malam,makanan mmg sgt ok



Tengah buat minit mesy. untuk dibentangkan..by kumpulan

Sesi pembentangan minit mesy.



Tiada ulasan: