Jumaat, 31 Oktober 2014

kami Suka Susun Atur...

Ahlan Wasahlan....

Lately perasaan nak berbelog balik mmg kuat..cuma x de masa je..idea mmg byk.....

Join Group KSSA kat FB....mmg excited bila tgk rumah org lain comel dan kemas je..timbul semangat nak jd rumah kita sama cantik mcm umah depakan..aku rs semua org pun mcm tu kot....

Tapi aku punya peel mmg suka pada yang cantik2 dan kemas2 ni...org lain aku xtau la..tapi bila join group ni semakin byk idea yang aku dpt la..sbnya kita dpt idea org lain untuk direalisasikan kat umah kita jugak..so ok la... kita berkongsi2 idea....






Khamis, 30 Oktober 2014

Celebrate Tassnem Birthday

Pejam celik..pejam celik dah nak msk 2 tahun dah puteri kesayangan kami... as a mother.. ligat gak la kepala ni duk pk..nak celebrate birthday kat mana? nak grand ke nak buat besa2 je...

Memang dah menjadi kebiasaan mak2 kan...untuk anak everything nak yg the best....the perfect untuk anak- anakkan...yg lagi best birthday Cik Neem sama bulan ngan papa dia ...so senang just celebrate sekali harung la..so dah jimat la...sbnya papa just tumpang kek adik je....#save bajet# konon la..

We have to decide just celebrate birthday tassnem kat Secret Recipe Wangsa Walk je la, lagipun yang tahun lps punya kita dah buat kat umah.....jom layan gambar2nya...



Beli satu slice je sbnya semua org x nak mkn kek..so klu beli sebiji mmg mebazir la


Happy birthday dik..moga menjadi anak yang menyenangkan mama ngan papa dan berjaya menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat


Belon tu beli kat Kedai apa ntah..tp semua untuk harijadi ada dijual disana at wangsa walk