Selasa, 17 Mei 2011

out off to my kampung

agak lama gak aku x update blog aku ni
now aku ngah bercuti selama seminggu
cuti blk jenguh mak ayah kat kg
c0z masa cuti sekolah nanti..x blh blk coz
kat tempat keja ada buat APC..so x dapat la nak blk
kebetulan la plak APC jatuh pada 4 Jun tu masa cuti sekolah
dah la cuti sekolah nanti byk kenduri kat kelantan
so mmg x leh nak attend la

Selasa, 10 Mei 2011

Raikan Kelahiran ADam

6 Mei 2011, genap la umur adam 4 tahun
sempena kelahiran adam yg ke4 tahun ni
kami celebrate kat kfc wangsa maju with mak long N cik suenya
just beli kek kat Secret recipe
adam.....
mama doakan semoga adam akan menjadi anak yg soleh
sihat selalu
dan menghormati org tua
sentiasa ingat mama N papa..
mama N papa syg sangat sama adam...muahahhhhh

Adam..selagi x celebrate birthday kat dia selagi tu la dia duk tuntut
adam..adam...adam








Khamis, 5 Mei 2011

Birthday Adam yg Ke-4

esok adalah birthday adam yg ke-4 tahun ( 6 Mei 2007 , 7.59 am, di hospital kuala krai)
Kejap je masa berlalu dah 4 tahun dah anak bujang aku ni
ptg td papa adam ada mesej, call lg..remind me about adam birthday
n ask me esok nak cuti ke x ni ? kononnya nak celebrate birthday anak dia bujang dia la tu
tp aku decide x yah dulu la..kita tg hari sabtu je la
leh celebrate meriah sikit ngan mak long n cek su dia


Jom review blk birthday adam yang lepas


ni masa birthday adam 1 tahun, masa ni kesian kat adam
coz dapat chicken pot,masa ni sedih betul kitaorg
coz terpaksa anta adam kat kg
lama gak la duk ngan mak mertua aku
sampai hilang chicken pot tu
masa ni kami x de
mak mertua aku je buat birthday ni kat adam





ni pula birthday adam yg ke 2 tahun
masa ni kitaorg sambut kat KFC



ni lak birthday adam yg 3 tahun
masa ni kitaorg celebrate kat kg mak mertua aku




NOte : sori gambar agak kebeluran

Isnin, 2 Mei 2011

Cuti 1 Mei...

Last weekend, our family just stay at home
Habiskan cuti weekend ngan masak2,bw adam jln2..jogging
that all, nothing special for the last weekend
walaupun maybe ramai yang telah merancang dan mengambil peluang
tuk pergi makan angin...al maklumlah kan cuti 3 hari
macam2 plan boleh buat bersama familykan

For our family, for last weekend x de plan pegi mana2 pun
dah x tahu nak pegi mana dah
leh ke mcm tu...hehehehe
nak blk kg..kami dah x sanggup nak redah jammed
kami dah decice klu nak blk kg pun kami akan blk time xde cuti apa2
dah hampir 5 tahun kahwin ni..dah x larat dah nak pk pasal jammed ni
lagipun bila dah usia meningkat ni..mcm2 x blh dah


ni bw adam main mainan at jusco wangsa maju










PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...