Ahad, 28 April 2013

Shopping online

Now aku dah berani membeli secara online, klu dulu x de maknanya nye la aku nak membeli secara online ni coz takut kualiti dia x sama ngan tgk kat luar..ye la nowkan dah canggih penjual boleh mengedit setiap barangan yg akan dijual untuk menarik pelanggan supaya  tertarik menarik ko mmg debommm....

Sb apa aku skrg dah berani membeli secara online...

1.  Sb bila dah ada gegirl ni dan dgn lebih tepat lg pakaian gegirl skrg ni mmg lawa2 buat aku x tahan        
     melihatnya..maka terjadilah..
2.  lagipun belian secara online ni lagi murah kot berbanding ngan beli kat  luar...
3.  dan design dia pun mmg menarik dan mcm2 fesyen
4.  dan  yg penting lg x perlu jln penat2 tuk cari bajukannnn just click & click je..senang bukan

Alhamdulillah setakat  ni..servis dan perkhidmatan diaorg mmg tepat dan mmg betul2 cantik. Antara brg yg pernah aku beli adalah baju tasneem dan tudung aku... semua ok & puas hati sgt....& dengan harga yg berpatutan..nanti i will show kat u all barang yg telah dibeli online beserta dgn web dia sekali aku bagi k.

Sabtu, 27 April 2013

Sogo sale....



Jumaat semalam pegi sogo ngan leha kononnya nak teman leha pi beli sandal...sekali ngan aku pun terjebak.... manusia x yah ckp la, majoritinya adalah pompuan..klu lelaki pun ada sama maknanya tak sembahyang jumaat la depa. mmg sale gila2 kat tengah ngan hangbag..sandal...kasut  semua 2 psg 99  hinggit ..semua brand ada.

So aku crab gak la sepasang sandal CR ngan satu purse tfon guess. Habis gak lam around 150 hinggit.






Khamis, 25 April 2013

Terapi Diri 1

Hari ni berkesempatan untuk update belog lagi..my bos x de kat ofis so leh la memblogkan...
Seriusly saya bukanlah ditakdirkan untuk berblog selalu..berbelog adalah bukan bahagian saya..tu la tgk org ada belog kita pun nak buat belog gak..tp belog saya selalu berhabuk jekan...

Hari demi hari saya cuba untuk menjadi lebih baik dari semalam..dari bulan lepas dan dari tahun sebelum ni... selalu berpk untuk jadi yg terbaik dlm mencari keredhaan Allah...so dengan perlahan- lahan saya terus dan terus mencari..gali dan terus mengali supaya jumpa apa yang saya nak dalam mencari redha Allah.




Alhamdulillah bila kita mencari yg baik..baik juga yg akan kita dapatkan...Terapi diri tuk hari ni cuba tuk habiskan buku ni....seriusly buku ni mmg bgs..rugi pada sapa yg x beli...Ustaz Kazim antara pendakwah yg agak femes gak la..Byk gak tulisan beliau yg bgs dan boleh diamnfaatkan dlm kehidupan kita.


            " kecelaruan dalam sesuatu perkara akan timbul apabila meninggalkan al quran dan hadis nabi.
              ketenangan  dan kebenaran akan muncul apabila al -quran dan hadis nabi menjadi pegangan "

Rabu, 24 April 2013

Wow lama tul tinggalkan kamu ye....

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama menyepi dari berbelog now  saya muncul kembali....actually byk benda je nak update kat belog ni tp tiada kesempatan lg..tambahan dengan kehadiran my baby girl WAN NUR TASNEEM yang kini berusia 7 bulan.





 Now masa byk dihabiskan ngan my baby girl....abg pulak dah msk PRA sekolah..so semua nak kena diuruskan semua. Nanti2 la saya beblog lg..













PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...