Khamis, 6 Jun 2013

Bos Baru Environment Pun Baru

Starting 6 Mei 2013 hari tu i got a new bos  from MOF...Cina jugak k..CINAAAAAAAAA ( perlu ada AAAA byk tau )

My old bos pg MOF...so sad bcoz after 5 years ken apisah jugak..he is sporting bos..sesangat spoting and byk understand as a kami adalah sama negeri kan..bos lama asalnya tumpat Kelantan...bahasa pasar kami adalah kelantan..loghat kami pun harus lah kelantankan....

berbalik kpd bos baru of course la bos baru environment pun harus la br..mcm x berapa nak best la...
loghat kami adalah speaking london... dan aku byk guna bahasa melayu

Byk differentnya ngan bos lama..ini bos byk blurrrrr bcoz he adalah dari ekonomi..dan hanya buat laporan ekonomi....bila msk pengurusan mmg kena byk belajar la..so harus la aku byk menbantunya...

Bab ni la yang aku cepat sikit nak angin bcoz of what..dia byk buat muka blurrr...event byk benda aku dah tolong buat tuk dia...selalu gak call bos lama mengadu..leh plak mcm tukan...bos alam pun selalu call tuk bertanya psl bos baru...byk lg nak citer but i kena stop kat sini dulu bcoz byk keja yg perlu disipakan...tatattatatatattattatat

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...