Jumaat, 8 September 2017

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni...

Alhamdulillah permulaan yang sangat baik...hopefully permulaan ini akan menjadi titik tolak kepada aku yg baru nak terjebak dlm dunia meniaga nih plak...terngiang2 kata2 mak aku sewaktu aku nak balik KL bila bersalam dan peluk dia..mak aku minta pada Allah moga anak dia ni jadi kaya.. actually aku sebak disitu,aku cuma aminnkan dlm hati je....klu ini lah permulaanya Ya Allah ko berkati perniagaan aku ini dan bimbing la aku Ya Allah ke jalan yg betul Ya Allah..moga aku dapat membantu family aku yang lain....

Bermodalkan RM500 dengan yuran pendaftaran RM100..maka dapatlah hasilnya tudung2

First batch alhamdulillah..dah tinggal 5 helai je lg..syukur alhamdulillah...



PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...