Jumaat, 22 April 2011

GUESS...




Ini namanya rezeki,entah mcm mana My Hubby tiba2 nak beli handbag Guess lak kat aku,ni bukan whislist tau,sumbangan ikhlas dr laki buat isteri tersayang....thanks a lot to papa..nanti belanja lagi tau....byk dan byk lagi..leh mama buat koleksi GUESS.


( sori gambar agak kebluran )

Anyway aku bersyukur sgt dgn kehidupan ini..biarlah bersederhana dalam setiap apa pun,kelak kita sentiasa berada dalam lingkunganNYA.

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...