Isnin, 25 April 2011

Lot.my

Adakah anda pernah dengar tentang kedai online lot.my. Kedai online Lot.my ialah satu portal berbentuk sistem e-dagang yang ditubuhkan oleh 6 anak watan. Kedai online lot.my ini memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk membuka kedai online mereka secara percuma tanpa mengeluarkan modal yang banyak serta mudah dan teratur. Jual online barang - barang yang mereka rasa untuk dijual.

Apakah istimewanya lot.my ini?

1. Mudah
2. Bebas
3. Cantik
4.Pantas
5. Percuma
6. Domain Khas
7. Selamat
8. Bantuan sokongan
9. Lengkap
10.Analisa
11. Efektif dan efisyen


Kesimpulannnya memang Lot.my mempunyai ciri- ciri penuh e-commerce seperti Diskaun, Kupon, Review Produk, Produk Rating, Penggunaan Pelbagai Matawang dan sebagainya dan
powerful sale tools seperti Laporan Jualan, Laporan Hits, Laporan Produk, Cetakan Resit, Senarai Pelanggan, Invois, Newsletter dan sebagainya.So gunakan dengan sebaik mungkin ciri-ciri tersebut untuk tingkatkan jualan stor online anda.
Anda berminat untuk memiliki perniagaan internet anda sendiri. Mudah sahaja dengan 4 step anda bakal memilikinya.

First step :


Second step :


Third step :

Fourth step :
Untuk mengetahui dengan lebih detail anda semua blh lihat disini http://lot.my/assets/documents/LotMy-ManualPengguna-v7.pdf .

Disini juga anda blh bershopping secara online di store lot.my ini.


Tahukah anda sekiranya anda mendaftar perniagaan anda di http://www.lot.my/, anda juga akan dapat menyertai contest ini dan pelbagai hadiah akan menanti anda ?

Dan byk lagi hadiah yang anda layak dapat sekiranya anda menyertai lot.my ini. Tarikh tutup adalah 31 Mei 2011.

So korang tunggu apa lg jom...... click at http://www.lot.my/

2 ulasan:

Irfa berkata...

hai adikku sayang

yani-pali berkata...

hai kakakku sayang...

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...