Selasa, 27 September 2011

kepenatan melanda...

lately kepenatan dek byk tuntutan tanggungjawab yang nak kena buat..nak kena anta dan ambik adam dari sekolah..klu dulu x pe la  leh gilir2 ngan papa adam..now adam dah pandai demand dah x mau pg ngan papa dia..adoiii la adam,mama x leh nak rileks la nampaknya...now papa adam dah start OT dah,so lg la bertambah tanggungjawab yg nak kena settle...kerja ofis yg makin byk after Akta dah dikuatkuasakan..ngan aduan dari BPA bagai...

Balik umah lak..nak kena settle pasal kerja umah lak... tp as a namanya pompuan ni mmg x pandai nak duduk diam ada je benda nak buat... bila semua dah beres rasa lapang,lega..coz semua tanggungjawab dapat disettlekan dan dilaksanakan dgn baik...

Now adam pun dah 4 tahun so x byk karenah sgt yang nak kena layan..dia buat hal dia jer.pas tgk kartun,main games...pas puas main games..colour2 @ buat math dia....byk senang la bila anak dah besar ni,byk benda blh buat...k lah setakat ni dulu coretan aku...

NOTE : Bila adam nak ada adik ni papa ????

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...