Isnin, 14 November 2011

Microwave VS Oven

Dah ada Microwave nak oven lak...ye la maunyer x nak dik oiii,microwave mana leh bakar cake @ biskut raya..so nak buat biskut raya kena beli oven la..so raya aidilfitri hr tu makanya papa adam beli oven ni.. actually microware tu hadiah dr my company masa kahwin hr tu...


 microwave




Inilah ovennyer..bila dah ada ovenkan now duk gila buat kek bagai la....klu boleh sume nak buat dan cuba...
sekarang pun duk gila cari resepi. So far byg gak la kek yg aku dah buat...dan antara blog yg mmg aku suka   KLIK DISINI dan  kak izah blog. Sume yg aku try sume terus menjadi la...walaupun first time cuba....bersemangat nak cuba resepi br setiap hari..tp syg x de sapa yang nak makan...mcm mana tuuuuu..last- last peti sejuk penuh ngan kek dan balang penuh ngan biskut...huhuhu











Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...