Jumaat, 6 Januari 2012

Perempuan dan lengging






aku pun naik malu ngan segelintir wanita yg suka pakai legging ni. Lagi malu klu pompuan tu pakai baju atas punggung dan lagi menampakkan " flower " dia tu....bak kata dauspozi la kan




kan  x pasal - pasal nafsu diaorang lak naik.....dunia..dunia...



















3 ulasan:

Irfa berkata...

dunia akhir zaman :(
so far akak belum penah cuba lagi pakai legging ni

yani-pali berkata...

ntah la kak..mcm2 trend yg wujud sekarang..trend bertudung bagus la kan tp cara pemakaian pula yg ntah apa - apa....

jessica bangkok berkata...

ermm dorg xsegan ke pki legging ni kn..hbs aset nmpk huhu..

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...