Khamis, 19 Januari 2012

Resipi from Majalah Aniqah


Hari ni hari Khamis dan esoknya jumaat, so leh la kita msk2 special sikit tuk anak suamikan, cuti - cuti weekend...ni ada 2 resipi, actually byk tp leh msk..asyik makan kedai jer, so weekend masak la ,kan nanti tak merasa la plak  air tangan isteri dan maknyer....For me, saya lagi prefer masak sendiri dari beli kat kedai tp memandangkan saya adalah ibu yg bekerjaya so mana sempat je la masak..klu x sempat mmg wajib beli kedai jugak la kan...

So bila hari cuti pulun la masak..klu blh semua nak masak nak bagi anak ngan laki makan, kepuasan akan terasa bila tanggungjawab dapat dilaksanakan. Tapi apa kan daya buat masa ini itu je lah yang terdaya. Selamat mencuba untuk semua...



taken from majalah  aniqah



























2 ulasan:

Irfa berkata...

ikat suami dgn perut :)

yani-pali berkata...

yani mmg ikat suami ngan perut..tgk la perut husband yani....hahahaha

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...