Rabu, 4 Januari 2012

x rajin....




Sudah lama tidak mengUPDATE belog..now mmg x rajin la, sowiiiiiiiii gurlzzzzzzzzz.Tp hr ni dtg semangat nak berbelog la plak.... Tambahan plak sekolah sudah bermula dan semestinya tugasan makin bertambah..wowww stress ni...STRESS????? katakan tidak pada stress bcoz itu semua adalah tanggungjawab yg dipertanggungjawabkan tuk kita as a mother / father. For me bila kita dapat melakukan tanggungjawab itu, ia adalah satu kepuasan atau pun bonus . Teringat satu kata - kata ini 

' anak yang soleh sudah tentu baik, namun anak yang baik belum tentu soleh.
Maka seandainya didikan kita sempurna dan anak kita menjadi
anak yang soleh maka itu adalah satu bonus yang indah '.





2 ulasan:

Irfa berkata...

moga anak2 kita akan jadi anak soleh dan solehah dan sentiasa igt kita sbg ibubapanya

yani-pali berkata...

tu la akk....sedih bila tgk anak2 zaman skrg..selalu ingat dulu2, mcm mana mak didik kita..semua kita ikut but now..susahhhhhh

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...