Khamis, 21 Jun 2012

Hari ni byk SUKA....

Khamis dah hari ni..suka ..suka, jgn jd mcm kwn I, semalam dia kata hari khamis punya la confident dia update status  kat FB..mmg kena bahammm kaw la kat kwn2 dia..

hari ni byk rilek..suka ..suka, nak tau kenapa? coz my bos ada meeeting pg dan ptg so gua byk rilek la ini hari..dan ptg lak aku ada checkup so..mmg byk free la kannnnnnnn...as a PA byk tugas yg nak kena buat especially mcm aku ni yg byk terus terlibat secara direct ngan bos ni..semua benda aku kena buat....FYI bukan kerja ofis je tau kerja wife dia, anak dia pun aku buat gak....mmg terbaik la bos aku kan, tp dah kerja direct tu bos kan..so mmg kena buat gak la..dah jd mcm biasa dah buat kerja wife ngan anak dia...sometime tu ada gak hangin..mana nak buat kerja ofis lg...kerja wife dia lg..anak dia lg...mau akau x hanginkan....

Adat la bila dah jadi kulikan...tp harus ingat apa pun kerja yg kita buat perlu la ikhlas.....nak sedapkan hati kena selalu berfikir positif tuk ambik mood supaya kerja kita sepanjang sehari tu berakhir dgn tenang dan under control sampai la habis waktu bekerja....

2 ulasan:

Irfa berkata...

keje apa yg keje bini dan anak dia ni?

yani-pali berkata...

keja bini dia buat soalan, taip rancangan mengajar dia..byk la kak..wife dia cikgu..anak dia plak kena photostat..byk la kak

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...