Ahad, 28 April 2013

Shopping online

Now aku dah berani membeli secara online, klu dulu x de maknanya nye la aku nak membeli secara online ni coz takut kualiti dia x sama ngan tgk kat luar..ye la nowkan dah canggih penjual boleh mengedit setiap barangan yg akan dijual untuk menarik pelanggan supaya  tertarik menarik ko mmg debommm....

Sb apa aku skrg dah berani membeli secara online...

1.  Sb bila dah ada gegirl ni dan dgn lebih tepat lg pakaian gegirl skrg ni mmg lawa2 buat aku x tahan        
     melihatnya..maka terjadilah..
2.  lagipun belian secara online ni lagi murah kot berbanding ngan beli kat  luar...
3.  dan design dia pun mmg menarik dan mcm2 fesyen
4.  dan  yg penting lg x perlu jln penat2 tuk cari bajukannnn just click & click je..senang bukan

Alhamdulillah setakat  ni..servis dan perkhidmatan diaorg mmg tepat dan mmg betul2 cantik. Antara brg yg pernah aku beli adalah baju tasneem dan tudung aku... semua ok & puas hati sgt....& dengan harga yg berpatutan..nanti i will show kat u all barang yg telah dibeli online beserta dgn web dia sekali aku bagi k.

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...