Selasa, 4 Februari 2014

Cuti- Cuti Di Kemenshah

Ahlan Wasahlan...

Cuti  last week, kami just stay kat umah je..mls nak blk kg bila memikirkan jem..so we decided habiskan cuti kat KL je...Kebetulan plak abg x ikut atok & nenek blk kampung..so dapatlah kami menghabiskan masa bersama- sama.

Ikutkan abg nak pi mandi kolam kat KLCC tp aku mls la plak nak pergi sana..so papa dia decided pergi mandi kat Kemensah..aku ikut je la... First time ke sana before that kami x pernah pegi sana just dgr je org duk bercakap..so bila dah pg tau la mcm mana suasana kat sana...

Kemesah ni lebih kurang sungai congkak la tempat dia..ada tempat bakar2 ayam @ nak berBBQ mmg sesuai la..and then dia da la jugak tempat untuk bermalam..x silap satu mlm 25 hinggit rsnya...

Ramai jugak la org mandi manda kat sana...for abg untuk first time kami bawa dia ke tempat mcm tu..so dia rs kurang selesa nak mandi bcoz of what..dia rs air sungai tu x bersih...so far dia dah 7 tahun kami mmg x pernah bawa dia ke tempat2 mcm ni..ini adalah first time papa dia bawa ke tempat mcm tu..so dia x biasa ngan keadaan dan suasana hutan..redup..sunyi mcm tu..

First time bawa anak2 ke tempat mcm tu..so diaorg pun mcm x biasa..abg pun mcm x excited nak mandi bcoz dia ckp air x bersih.Terkejut gak bila abg ckp mcm tu..selalunya klu bdk lain rsnya excited kot sb jumpa sungaikan..tp sebaliknya plak respon dia...tp nak x nak dia msk gak la dlm sungai tu..adik mmg x yah ckp la..suka excited..kecik  x tahu apa lgkan.....kejap je la...x sampai sejam pun kat situ...









Last2 esoknya papa dia beli ni tempat mandi manda ni...so apa lg..byk syok la budak2 ni





Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...