Jumaat, 31 Oktober 2014

kami Suka Susun Atur...

Ahlan Wasahlan....

Lately perasaan nak berbelog balik mmg kuat..cuma x de masa je..idea mmg byk.....

Join Group KSSA kat FB....mmg excited bila tgk rumah org lain comel dan kemas je..timbul semangat nak jd rumah kita sama cantik mcm umah depakan..aku rs semua org pun mcm tu kot....

Tapi aku punya peel mmg suka pada yang cantik2 dan kemas2 ni...org lain aku xtau la..tapi bila join group ni semakin byk idea yang aku dpt la..sbnya kita dpt idea org lain untuk direalisasikan kat umah kita jugak..so ok la... kita berkongsi2 idea....






Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...