Isnin, 10 November 2014

Kursus Pemantapan Kesetiausaha Day 3

Alhamdulillah tamat sudah kursus 3H2M di Hotel Guest & Spa,PD...Maka cukuplah sudah kursus 10 hari dalam tahun 2014..My Jabatan nak semua staff kena cukup 10 hari..tp klu ikut Gov 7 hari je...

Kesimpulannya hotel ok je la..tp facilities mmg x leh blah..minta seterika buka main susah nak dapat..10 kali tfon minta,last2 anta seterika yg boleh mengancam nyawa aku..ngan wayar penuh bersirap..adoiii,mmg kitaorg x guna la....minta iron board kaki yg dah patah....

Makanan ok la...aku boleh telan consider ok la...

Ok berbalik pada kursus..banyak juga la perkongsian yg kitaorg dapat.Pengalaman PA's drp Jabatan lain buatkan kitaorg bersyukur compare ngan jabatan kitaorg...kiranya jabatan kitaorg under control lg la..x de la dah blk umah bos tfon suruh dtg opis blk...cukup time balik...

Rezeki masing2kan...kerja x de masalah dan selalu dipermudahkan pun rezeki jgk..dapat bos yg baik pun rezeki jugakan...rezeki bukan terletak pada duit je..kesihatan yg baik pun rezeki juga...so sentiasa berbuat baik in sha allah balasannya baik juga....klu x dunia di akhirat akan dapat juga....








Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...