Jumaat, 21 November 2014

Random workday


Assalamualaikum...

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menikmati kehidupan dunia....as a wife..as a mother..hari2 mmg sibuk ngan keluarga...everthing untuk keluarga...sometime x de masa pun untuk diri sendiri...yang ada dalam kepala otak kebahagiaan laki dan anak2..kebahagiaan sendiri..sendiri pk..sendiri tanggung...huwaaaa ayat x leh blahkan...

FYI...My Mil & My Fil stay ngan kami so nak kena jaga juga kebahagian depa...alhamdulillah tahun by tahun aku boleh terima dengan redha kehadiran depa....layanan aku sama ngan mak dan abah aku..tiada beza pun....

Starting 19 Nov until 26 Nov 2014..My Bos cuti memandangkan anak sulungnya akan melangsungkan perkahwinannya...so hevent jap..



semalam punya citer..x tau nak mkn apa dah..so lucheon ngan hot & roll..

budak comei ni..ngan siap bawa handbag lg..nak ikut mama pergi keja...

anak bos kahwin aku pun terlibat sama dalam menjayakan jemputan  kepada semua kawan2 Dato...


rasanya setakat tu dulu...

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...