Khamis, 11 Disember 2014

Berjauhan dengan anak2

Assalamualaikum....

Subhanallah tika dan waktu ini  hidup kami sunyi sepi tanpa anak2 disisi...FYI,anak2 ikut my mil and my fil ikut balik kg..dah namanya cuti sekolahkan...anak2 kami mmg my mil yg jaga..so bila mereka blk kg...mmg diaorg terpaksa bawa blk juga la sbnya nanti sapa nak.jaga anak2 kami...

mmg setiap kali cuti sekolah itulah rutin diaorg...alasan diaorg blk nak tgk rumah mereka kat kampung....kami ok je..as long a diaorg happy kami ok je...
Kesian kami la...tiap2  minggu blk kampung demi untuk bersama dgn anak2..kami x nak lepaskan moment indah bersama mereka..dan hampir setiap hari kami akan 3G mereka...

masa mula2 dulu mmg aku akan nangis la...tp bila dah lama2 aku blh redha dgn apa yg dah ditentukan untuk.kami...kami tiada pilihan,pernah dulu cuba tinggal adik kat umah pengasuh tp hampir setiap hari adik nangis...kami mmg x sanggup untuk.lihat hari2 dia nangis...start from the that day we decided untuk tidak hantar kat umah pengasuh lg...biar kami berkorban asalkan anak kami happy...as a parent kan kita sanggup lakukan apa saja untuk anak2kan...






Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...