Rabu, 30 Ogos 2017

Family Bonding Di Langkawi

Kebetulan cuti sekolah dan juga cuti raya sekali..raya haji plak jatuh jumaat the next week so we decided to go the holiday first..kami memilih pulau langkawi destinasi untuk kami bonding together...

Lagipun Tasneem x pernah sampai lg sana..tu yg kitaorg decide tuk pergi sana..kami memilih lavigo resort sebagai tempat penginapan kami tuk 2 hari satu malam...memandangkan ini kali ke6 kami kesana,so kali ni kami just byk habiskan jln2 je kat sana...
Pool adalah kemestian bg anak2 kami

Kereta kenari yg kami sewa disana RM50 perday

Disana juga terdapat bath tab untuk anak2 

Warung yg sgt murah dan terdapat byk pilihan untuk breakfast

Ini antara bilik yg disediakan disana

Antara view diwaktu malam

Bilik air yg agak luas

Toilet yg agak selesa..hotel baru kot

Kami ambik bilik triple room RM210 perday

Bilik yg amat berbaloi selesa dan luas sgt...

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...