Isnin, 21 Ogos 2017

Throwback Cameron Highland

Last three weeks  alang2 nak g ulu kinta perak attended wedding ceremony my bff hafiz n bella so we decided tuk bermalam di cameron highland after so long x de vacationkan...

Bergerak awal pg dr umah ke cameron highland..actually dah byk kali sgt dah pergi cameron nih,tp mmg x kan puas p cameron..kali ni kami hanya pergi tgk lavender je.... x sah klu p cameron x beli strawberi..ni yg sebenarnya suka pergi sana...

Ini mmg favourite aku la..makan sampai angin la satu badan...penangan mkn strawberi..lgpun mkn kat atas sana manis weh...





We are happy family...

Kami bermalam di hotel golden wing,ok la hotel murah bg kami yg x berapa nak have2 nih...

Bff grup sutun...selamat pengantin baru apih n bella moga kekal till jannah...kami semua mendoakan yg baik2 untuk hubungan kalian...

Tiada ulasan:

PERMULAAN NIAGA KECILAN

Alhamdulillah dengan izinNYA..aku mula berani mencuba berniaga dengan menjadi agent tudung untuk Butik Hayda Scraf ni... Alhamdulillah per...