Selasa, 24 Disember 2019

PA Mahkamah Perusahaan

Assalamualaikum..
Just nak share pada yang x tahu dan yang plan nak tukar tp dpt posting kat Mahkamah mcm aku..

First time aku ingat PA mmg buat keja opis je..keja opis untuk bos je la..x kira la kat mana² pun.. rupanya tidak di mahkamah yer..

Di Mahkamah skop keja PA lain tau...mcm aku plak kena jaga chaiman gred jusa c...waduh first time masuk mahkamah totally different weh.. koyak juga la mental aku nak hadap award berlambak ² kot..award tu bos ko tulis kat kertas dan ko kena salin balik dlm word ikut format yg dah ada ada disediakan..

Kebiasaan award ada la dlm 15 muka surat..yang aku stress dpt bos yg jenis keja last minit..mmg aku la mental koyak weh..mana nak taip lps dah siap taip nak kena apply award..lps dah settle apply kena buat surat lak..weh stress xtau nak ckp mcm mana...

Mmg aku baru lg br nak msk 2 bln keja kat sana...apapun aku bersyukur..just think positif site je la..aku ok je keja klu x de tekanan dari bos..tp bos pompuan ni dia punya selfish ni kuat tau..tp aku blh tahan lg nak follow peel..yg aku x tahan jenis dan² tu la nak buat...

Peel hari ni la nak kuar 3 award..hari ni la nak kena taip ko rasa..dan hari ni juga la last untuk penghantaran surat keluar..so apa lg mengelabah tahap apa la bos aku nih..tp yg jd masa of coz la PA diakan...

So pada yg x tahu harapnya dpt la serba sedikit info untuk pengetahuan korang yer.  




Tiada ulasan:

Older Posting