Selasa, 14 Januari 2020

Allah Izinkan


allah izinkan mesti ada sebab right?
i selalu bgtau anak-anak..klu nak apa-apa pun mesti minta dengan Allah
coz WHY????
Hanya Allah yang akan bg kita rezeki dan semua diatas muka bumi adalah milik allah ..x de sesuatu berlaku  tanpa izinnya..

ramai yg DM..PM...Mesej.. Messenger regarding my transfer work from badan berkanun to persekutuan..this is my rezeki,allah makbulkan

Ramai yang minta soft copy how i buat and apply for the job...but unfortunately my soft copy hilang ntah kemana..bkn kedekut ke apa tp mmg soft copy hilang..but dlm masa yang sama mana yang sempat i DM..dpt la,tp semua tu adalah dengan izinnya...

allah makbulkan tepat pada masa dan keadaannya...dpt surat untuk lapor diri pada 
1 Nov 2019 di Kementerian  Sumber Manusia
2 Nov 2019 lapor diri di Mahkamah Perusahaan Malaysia

Dengan izin allah juga service opis lama dibawa terus tanpa pindaan apa pun,nikmat mana yang ko nak dustakan.. it take time bukan seminggu dua terus dapat yer

apply permohonan before bersalin kan aleena after 3 bulan dah keja pun x settle lg..JPA call bgtau untuk buat surat baru pada 9 Julai 2019 dimana surat ini mengatakan bersetuju untuk ditempatkan dimana-mana jabatan sekitar KL..and alhamdulillah berkat kesabaran yang tinggi allah bagi reward ni..

bayangkan lah Feb 2019- HR xbuat keja sampai la i masuk keja br nak buat..apa hal la
Julai 2019 br betul-betul buat
 nov 2019 dapat surat lapor diri


Tiada ulasan:

Older Posting